fbpx

Barnematakademiet - *åpner snart

For deg som vil lage barnematen selv

Barnematakademiet er en digital plattform og app fra Bare Bra Mamma som gir deg alt du trenger fra A-Å når du vil lage barnematen selv og vil ha en enklere og sunnere mathverdag for hele familien!

tilbakemeldinger

Hva andre sier 

Takk for en trygg plattform fri fra press, og med masse god info, tips og inspirasjon. Synes mange lignende matkontoer kan virke påtrengende og "strenge". Her føler jeg at det er rom for alle, både stressa-mamma i tidsklemma som prøver sitt beste, og kokkemamma med masse overskudd og kun hjemmelaget mat.

Må skryte litt av dette. Er førstegangsmamma og har vært veldig usikker på meg selv i mammarollen, derfor er det lett å bli påvirket av alt, spesielt i matveien. Har slitt mye med dårlig samvittighet og har følt meg som en elendig mamma etter at jeg har fulgt andre, da det er veldig "ja og nei mat". Livet er ikke så sort, hvitt. Elsker at du gir råd og tips, samtidig som du ikke gir meg dårlig samvittighet for at jeg spiser en grandis en dag, eller gir baby noe ferdigmat fra butikken! Tusen takk! 

Tusen takk! Å bli mamma for første gang er en bratt læringskurve! Det er mye jeg ikke ante jeg kunne bekymre meg for, men én ting, kanskje den viktigste av alle, er jeg trygg på, og det er at barna mine spiser god, sunn, næringsrik og trygg mat. Jeg er evig takknemlig for alt jeg har lært her. Jeg har hatt trygghet i dere siden de første smaksprøvene til fulle måltider. Tusen takk for at dere gjør det enkelt og gøy å lage barnematen selv!

Jeg må skryte av dere som har inspirert meg til å lage alt fra bunnen av. Jeg lagde mye fra bunn i utgangspunktet, men var usikker på matvarer osv. I går var vi på butikken og handlet inn hele ukemenyen i matportalen. Jeg gleder meg til å smake på alt og gutten min er allerede glad i hirsegrøten etter tre ganger. Dere gjør en super jobb og jeg har anbefalt Bare Bra Mamma til barselgruppa mi!

Noe av hva du får i Barnematakademiet

De første smaksprøvene

Kom i gang med fast føde på en enkel og inspirerende måte. Dette er for deg som vil lage litt, mye eller all barnematen selv.

Innfør fast føde på en leken måte!

Usikker på hva babyen har smakt på? Du får tilgang til morsomme måter å innføre fast føde på. Passer også til større barn som skal utvide smaksvinduet.

Oppskrifter

Du får tilgang til oppskrifter som er tilpasset barn fra 4-12 måneder. Fra de første smaksprøvene til måltider dere alle kan spise sammen.

Spør ekspertene

Du får tilgang til Bare Bra Mammas egen medlemsgruppe hvor du kan stille spørsmål og få svar fra ernæringseksperter. Du blir også kjent med andre likesinnede foreldre. 

>