fbpx

Babymatguiden er på vei inn i innboksen din, i mellomtiden - se under!

Vil du også ha et 3 dagers minikurs som hjelper deg trygt i gang med den første babymaten?

Hver dag viser jeg deg stegene du trenger for å kommer trygt i gang med fast føde. Du får direkte tilgang til:

1

dag 1: når og hvordan starte med fast føde

Få vite når du bør starte med fast føde, hvordan du går frem, hvor mye babyen din bør spise og om du skal velge most mat eller la babyen spise selv. (Verdi 249,-)

2

dag 2: hva skal du starte med? 

Få vite hvilke matvarer det er smart å starte med, når du kan begynne med kjøtt, fisk, linser og bønner og hvordan du velger gode råvarer på butikken. (Verdi 249,-)

3

dag 3: hygiene og lagring 

Få vite hvordan du sørger for trygg hygiene når du lager hjemmelaget babymat, holdbarhet, varmebehandling og lagring av hjemmelaget babymat. (Verdi 249,-)

bonus

bonus: oppskriftshefte 

Kom i gang med fast føde med 15 inspirerende og enkle oppskrifter til den første babymaten, inkludert smaksbingo som gjør det gøy å innføre fast føde, pluss 13 ulike forslag til smakskombinasjoner og variasjon. (Verdi 179,-)

bonus

bonus: smakskalenderen 

En enkel måte å loggføre hva babyen har smakt og hva dere planleggere å smake på gjennom uken. Den gjør det enklere å planlegge måltidene slik at dere slipper unødvendig stress. (Verdi 97,-)

Total verdi: 1005 kr

Din pris: 197 kr

Dette lærer du i minikurset: 

  • Du får en innføringen du trenger for å komme trygt i gang med den første babymaten. 
  • Du få all informasjonen du trenger servert i én og samme pakke, og det jeg lærer deg i De første smaksprøvene er den samme metoden jeg og tusenvis av foreldre har brukt få å komme i gang med hjemmelaget barnemat.  
  • Det fungerer fordi det er enkelt, du finner all informasjonen samlet på samme sted, og du får den selvtilliten og tryggheten du trenger for å vite at det du gjør er riktig. 
  • Det er viktig for meg at du føler deg trygg i prosessen, du lager så mye eller lite hjemmelaget du selv ønsker. Dette er en spennende tid både for deg og babyen din, og å kunne gjøre dette med god samvittighet og senkede skuldre er nøkkelen til suksess. 
  • Du får umiddelbar tilgang til alle leksjonene hvor du lærer alt du trenger å vite, i tillegg til oppskrifter og fremgangsmåter som gjør at du slipper å tvile. 
  • Når du har gått igjennom De første smaksprøvene, har du kunnskapen du trenger for å starte med den første babymaten på en trygg og god måte.
  • Du får fremgangsmåtene, oppskriftene og kunnskapen for at dette skal bli en suksess for dere!   
  • Og du, kurset er ditt til odel og eie så lenge det eksisterer på internett.
babymat, barnemat, bare bra mamma, veronika

Dette sier kundene våre:

Kurset "De første smaksprøvene" ga meg svar på alt jeg lurte på om den første babymaten og smakprøver til babyen min. Kurset var utrolig lærerikt for meg som ikke kunne noe særlig om hjemmelaget barnemat fra før av. Kurset var veldig oversiktlig, og måten det var delt opp og supert med flere tips til hvordan du bruker de ulike råvarene og hvordan man kan sette sammen ulike kombinasjoner. 

// Emilie, småbarnsmamma

Etter å ha være igjennom "De første smaksprøvene" ble jeg mye mer selvsikker. Jeg går stadig inn om det er noe jeg blir i tvil om. Det er enkelt å gå tilbake i leksjonene, og jeg bruker det som oppslagsverk. Kurset gir god og enkel informasjon. Det gir meg akkurat det jeg trenger. Dette kurset er gull, og det gjør meg trygg på, og gir meg selvtillit til at jeg klarer å lage god og næringsrik mat til jenta mi. Jeg er kjempefornøyd.

// Sara, småbanrsmamma

De første smaksprøvene steg for steg ga meg virkelig svar på masse (selv ting jeg ikke visste at jeg faktisk lurte på enda). Tusen takk for jobben du gjør, det gjør min hverdag så mye enklere. Jeg kan bruke all min tid på barna i og med at du har brukt så mye tid på dette for oss, og servert meg fasiten på et sølvfat. Dette er helt genialt. 

// Aleksandra, småbarnsmamma

Få vite hva som skal til for å komme i gang, hvordan du får i babyen de viktigste næringsstoffene og bli trygg på å lage hjemmelaget barnemat

I KURSET LÆRER DU: 

Dag 1: Når og hvordan starte med fast føde

I denne modulen forklarer Veronika deg når og hvordan du kan starte med fast føde, hvor mye babyen din bør spise og om du skal velge most mat eller la babyen spise selv. Etter denne leksjonen vil du være trygg på når du bør starte, hvilke tegn du kan se etter og hvordan du starter med den første maten med senkede skuldre. 

barnemat, babymat, oppskrifter
Dag 2: Hva skal du starte med?

I denne modulen lærer du hvilke matvarer det er smart å starte med, når du kan begynne med kjøtt, fisk, linser og bønner og hvordan du velger gode råvarer på butikken. Veronika deler av sine beste tips og triks etter å ha hjulpet flere tusen småbarnsforeldre i gang med fast føde i over 10 år. 

barnemat, babymat, oppskrifter
Dag 3: Hygiene og lagring

Når du vet når du kan starte og hvordan du kommer i gang, får du en full oversikt over hvordan du sørger for trygg hygiene når du lager barnematen selv. Veronika har laget egne kurs for NKI nettstudier i matsikkerhet og guider deg her trygt igjennom alt du trenger å vite om holdbarhet, varmebehandling, lagring og oppbevaring av hjemmelaget babymat. 

barnemat, babymat, oppskrifter
BONUS: Oppskriftshefte

Kom i gang med fast føde med 15 inspirerende og enkle oppskrifter til den første babymaten, inkludert smaksbingo som gjør det gøy å innføre fast føde, pluss 13 ulike forslag til smakskombinasjoner og variasjon. 

barnemat, babymat, oppskrifter
BONUS: Smakskalenderen

Få full oversikt med en enkel måte å loggføre hva babyen har smakt og hva dere planleggere å smake på gjennom uken. Den gjør det enklere å planlegge måltidene slik at dere slipper unødvendig stress. 

barnemat, babymat, oppskrifter

Total verdi: 1005 kr

Din pris: 197 kr

Hei! Dette er Veronika, dama bak Bare Bra Mamma

Bare Bra Mamma hjelper småbarnforeldre å bli trygge på å lage hjemmelaget barnemat og få en enklere og sunnere mathverdag med gode råvarer og mindre ultraprossesert mat.

Veronika kjenner du kanskje best fra bare bra barnemat som hun grunnla og startet i 2013 da hun selv skulle starte med fast føde til datteren sin og fant lite informasjon om hvordan hun skulle gå frem og føle seg trygg på at det hun gjorde både var riktig og trygt.

Hun tok saken i egne hender og bygget Norges første og største barnematportal, og siden den gang har hun hjulpet titusenvis av foreldre å lage barnematen selv med enkle grep.

Bli med og la dette kurset være ditt første steg til mer hjemmelaget mat med senkede skulder og en super matstart for babyen din!  

barnemat, babymat

Over 1000 kroner i verdi, med her får du det for bare 197,- (dette er hvorfor).

Du får også med disse herlige bonusene når du blir med nå!

Kom i gang med fast føde på bare 3 dager!

BONUS 1

Smakskalenderen

En enkel måte å loggføre hva babyen har smakt og hva dere planleggere å smake på gjennom uken. Den gjør det enklere å planlegge måltidene slik at dere slipper unødvendig stress. 

barnemat, babymat, oppskrifter

BONUS 2

Melk og meieriprodukter for deg som ikke Smakskalenderen

En enkel måte å loggføre hva babyen har smakt og hva dere planleggere å smake på gjennom uken. Den gjør det enklere å planlegge måltidene slik at dere slipper unødvendig stress. 

barnemat, babymat, oppskrifter