fbpx

april 16, 2024 4:37 pm

Av: Veronika K. Baarud

På en utrolig koselig gård i Porsgrunn finner du Tiril og Sengehesten.no. Familien bor i et stort hus fylt av barn, venner, katter, kaniner, hund, bestefar, masse rot og latter. Idéen om sengehesten kom etter å ha trålet det skandinaviske markedet for sengehester. Tiril er utdannet møbelsnekker og tok bokstavelig talt sagen i egne hender. 

sengehest, sengehesten

Med barna som inspirasjon og medhjelpere har gründeren bak Sengehesten.no, Tiril, fulgt drømmen om å lage noe holdbart, smart, vakkert som kan sikre barneflokkens søvn i generasjoner. 

sengehesten, sengehest

Foto: Sengehesten.no, Tiril Møglestue

sengehest, sengehesten

Foto: Sengehesten.no, Tiril Møglestue

sengehest

Foto: Sengehesten.no, Tiril Møglestue

* Denne er artikkelen er helt uoppfordret reklame for de fantastiske sengehestene til Sengehesten.no og Tiril Møglestue sitt nydelig håndverk. 

Flere oppskrifter & nyheter


veronika@barebramamma.no

Om Veronika & Bare Bra Mamma

Veronika er grunnlegger og daglig leder av Bare Bra Mamma & Barnematakademiet (2022). Du kjenner henne kanskje best som grunnlegg og utvikler av Bare Bra Barnemat (2013).

Hun har ernæringsbakgrunn, er forfatter og foredragsholder, og har hjulpet tusenvis av familier med ernæring og mat til barn og familier de siste 10 årene. Hun & teamet hennes hjelper deg som vil lage barnematen selv, og familier som ønsker en sunnere og enklere mathverdag med mindre stress.

Vi bygger for tiden Norges største og mest innholdsrike online portal for foreldre & barn.