fbpx

Matportalen med Bare Bra Mamma - *åpner snart

Månedlig medlemskap for en enklere og sunnere mathverdag for hele familien!

Den beste maten lager du selv! Vi hjelper deg å få en enklere og sunnere mathverdag, med mindre stress og dårlig samvittighet.

Enkel, sunn, råvarebasert hverdagsmaten til hele familien uten å tømme lommeboka.

tilbakemeldinger

Hva andre sier 

Takk for en trygg plattform fri fra press, og med masse god info, tips og inspirasjon. Synes mange lignende matkontoer kan virke påtrengende og "strenge". Her føler jeg at det er rom for alle, både stressa-mamma i tidsklemma som prøver sitt beste, og kokkemamma med masse overskudd og kun hjemmelaget mat.

Må skryte litt av dette. Er førstegangsmamma og har vært veldig usikker på meg selv i mammarollen, derfor er det lett å bli påvirket av alt, spesielt i matveien. Har slitt mye med dårlig samvittighet og har følt meg som en elendig mamma etter at jeg har fulgt andre, da det er veldig "ja og nei mat". Livet er ikke så sort, hvitt. Elsker at du gir råd og tips, samtidig som du ikke gir meg dårlig samvittighet for at jeg spiser en grandis en dag, eller gir baby noe ferdigmat fra butikken! Tusen takk! 

Tusen takk! Å bli mamma for første gang er en bratt læringskurve! Det er mye jeg ikke ante jeg kunne bekymre meg for, men én ting, kanskje den viktigste av alle, er jeg trygg på, og det er at barna mine spiser god, sunn, næringsrik og trygg mat. Jeg er evig takknemlig for alt jeg har lært her. Jeg har hatt trygghet i dere siden de første smaksprøvene til fulle måltider. Tusen takk for at dere gjør det enkelt og gøy å lage barnematen selv!

Jeg må skryte av dere som har inspirert meg til å lage alt fra bunnen av. Jeg lagde mye fra bunn i utgangspunktet, men var usikker på matvarer osv. I går var vi på butikken og handlet inn hele ukemenyen i matportalen. Jeg gleder meg til å smake på alt og gutten min er allerede glad i hirsegrøten etter tre ganger. Dere gjør en super jobb og jeg har anbefalt Bare Bra Mamma til barselgruppa mi!

Noe av hva du får i Matportalen med Bare Bra Mamma

Månedlig medlemskap 

Få påfyll av oppskrifter, inspirasjon og knallgode mattips hver måned. Matportalen oppdateres med nytt, verdifullt innhold hver måned slik at hele familien får en enklere og sunnere mathverdag!

Slutten på "kresne" barn

Sliter du med å få barna til å smake på ny mat? I matportalen får du strategiene for hvordan du løser dette på en enkel og leken måte slik at du kan senke skuldrene og vite at barna får i seg alt de trenger. 

Spar penger

Sunn og næringsrik mat er ikke dyrt. Med enkle grep lærer vi deg hvordan du kan spare mer penger hver måned, spise rimeligere og bedre!

Spør ekspertene

Du får tilgang til Bare Bra Mammas eget matsamfunn hvor du kan stille spørsmål og få svar fra ernæringseksperter. Du blir også kjent med andre likesinnede foreldre som har samme interesse for bra mat som deg!